Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 26 июня 2020 г.

Чарівливий Єгипетський куточок - Дахаб

          Наша планета всіяна мальовничими місцями вздовж і поперек. Високі гори, спекотні пустелі, теплі морські лагуни стають справжнім скарбом для талановитих художників і живописців, які майстерно переносять природну пишність на щільне біле полотно. У соковитих фарбах оживають яскраві картини і, вдивляючись в них, неодмінно хочеться там опинитися. Насправді у людини є набагато більше можливостей, щоб реалізувати свою мрію. Варто лише знайти для себе те місце, яке принесе справжню насолоду для серця і душі. Одним з таких мальовничих куточків є чарівний Дахаб в Єгипті. 
         Тут ласкаво шумить блакитний берег, а глибока небесна далечінь зливається з теплою морською хвилею. Опинившись на відпочинку в Дахабі, забуваєш про галасливе місто і пильні автомагістралі. Туристи з усього світу поспішають на чудовий єгипетський курорт, щоб відчути смак райської насолоди. 

Чим зайнятися на курорті Дахаб  

                Невелике курортне місто Дахаб розташовано біля узбережжя Червоного моря. Це місце вважається райською колискою для дайверіввіндсерферів і туристів, які захоплюються кайтінгом і екотуризмом. Ще з давніх часів Дахаб славиться витонченою міською інфраструктурою і багатим торговим портом, куди з'їжджалися за дорогоцінними каменями і золотом.   Завдяки особливостям сухого клімату і гористому рельєфу Акабської затоки, 270 днів у році, радують туристів теплим і ласкавим вітром. Саме він і сприяє любителям віндсерфінгу. Однак на курорті Дахаб віндсерфінг - це не єдина розвага. Популярним також є сходження до гірських вершин і захоплюючий кайтсерфінг. 
                  Перлиною курорту прийнято вважати дайвінг. Тільки тут ви поринете в загадковий підводний світ і насолодитеся красою сяючих коралових рифів і небачених морських мешканців. Відпочинок в Дахабі просто неможливий без занурень в звабливу морську далечінь. Опинившись тут, ви можете скористатися послугами школи дайвінгу, де пройдете спеціалізоване навчання. 
            Серед визначних пам'яток Дахаба варто звернути увагу на таємничу блакитну діру. Підводна печера, доповнена кораловими рифами, привертає увагу  відпочиваючих, які полюбляють снорклинг. На курорті Дахаб, екскурсії приведуть вас до лагуни «Ванна молодості», Національного мальовничого парку Габр Іль Бент і справжнього східного ринку. Крім відмінного відпочинку влітку, можна відправитися в Дахаб і взимку. Хоча температура води тут трохи прохолодніше, а повітря більш свіже, Новий рік в Дахабі і інші сімейні свята стануть справжньою знахідкою, для бажаючих гарно провести час. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий