Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 27 июня 2020 г.

Райські острови Паттайи та Пхукету

Острови Паттайя і Пхукет є перлинами райського відпочинку в Таїланді. Кожен з цих островів по-своєму знаменний і привабливий для туристів. Хтось відправляється до узбережжя островів, щоб як слід відпочити на теплих білосніжних пляжах і сховатися в променях сонячного неба Таїланду, а хтось мріє об'їздити всі головні визначні пам'ятки цих курортних зон. Паттайя або Пхукет - це вибір, з яким туристи не можуть визначитися, плануючи свою відпустку на екзотичному курорті. 
Що ж краще Пхукет або Паттайя? На це питання доцільніше відповісти, розглянувши основні особливості кожного з цих туристичних центрів відпочинку. 

Щасливі миті на острові Паттайя 

   У сонячному Таїланді Пхукет або Паттайя так чи інакше привертає ласкавою морською хвилею і можливістю заволодіти розкішним загаром на екзотичному спекотному пляжі. Пляжі Паттайя досить багатолюдні, тому закоханим парам усамітнитися тут навряд чи вдасться. Особливо привабливими тут є пляжі Ко Лана. 
Говорячи про береги Паттайї в цілому, пісок переважно жовтий, а море переливається зеленим відтінком. Від Паттайї до Пхукета відстань немаленька. Близько 965 км відділяють ці два популярних острова.  
На курорті Паттайя дуже багато цікавих і привабливих місць. Театр Алангкарн познайомить із стародавньою історією Таїланду, мальовничий парк Нонг Нуч відкриє пишність ботанічного саду. Крім цього, в Паттайї можна побачити Храм істини, село слонів, а також дивовижний плавучий ринок. 

Райський відпочинок на острові Пхукет


 На відміну від Паттайї, абсолютно всі пляжі Пхукета чарівні і привабливі. 
Хоча деякі місця не можна назвати спокійними, адже галасливі компанії туристів, намагаються вхопити будь-який вільний куточок райського узбережжя. Однак тут знайдуться сонячні лагуни, де закохані пари або сім'ї з дітьми зможуть провести спокійний і приємний відпочинок. Теплі морські бухти, оточені скелястими кручами і блакитна чиста гладь моря, також радують приїжджих відпочивальників. 
Якщо ви все ж виявилися на Пхукеті, тоді неодмінно скористайтеся можливістю здійснити занурення в глибини Андаманського моря. Незабутній дайвінг і знайомство з мешканцями теплої морської колиски залишить яскраві враження, і наповнять ваше серце вибуховими емоціями і адреналіном. 
Серед значущих пам'яток Пхукета ви знайдете храм Ват Чалонг, прогуляєтеся по старому місту Пхукет-тауну. Кожен турист може відправитися в морську подорож до інших не менш привабливим островам: Пхі-ПхіСіміла, бухта Панг Нга.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий